Om oss

Nordic Value ska vara det naturliga valet för våra kunder när det gäller intern och extern profilering inom marknadsföring. Med en lång erfarenhet, hög kompetens om sortiment och specifika behov från kunder så är målet att arbeta med långsiktiga kundrelationer. Verksamheten omfattar försäljning av profilkläder, arbetskläder, presentreklam och produkter till gåvor samt reklamtjänster.

Arbetsprocessen

Vi erbjuder marknadens kanske största sortiment av profilprodukter i alla dess former. Produkterna på hemsidan har tydlig produktinformation och priser för olika kvantiteter och till din hjälp har du vår utmärkta priskalkulator som omedelbart ger dig exakt prisinformation. Dessutom är sökmotorn fantastiskt enkel där Du kan sortera efter pris, färg eller kombinera med sökord. Behöver du en offert eller har en fråga får du snabbt hjälp genom att maila eller ringa. Du beställer enkelt online eller via ett e-mail men det bästa är ett personligt möte där Du kan beskriva Ert behov och marknadsplan. Innan produktionen börjar får Du alltid ett digitalt korrektur. Ingen order blir bindande förrän Du är helt nöjd och väljer att godkänna korrekturet. Under hela köpprocessen får Du hjälp av en personlig säljkontakt. Det är enkelt att vara kund hos Nordic Value.

Hur syns Du och för vem?

Ett klassiskt uttryck är "syns du inte, finns du inte". Det är väl att ta i men att kommunicera rätt sak till rätt mottagare är viktigare än många tror, därför är Din marknadsplan och målgrupp viktig för att ta fram rätt produkter.
Vid vårt möte är dina ord väsentliga och är ledstjärnan fram till att produkter föreslås och levereras.

Service

Tack vare lång erfarenhet av branschen kan vi ge snabba och korrekta svar på dina frågor. Att du som kund är nöjd, är alltid viktigast för oss.

Korta fakta

Bolagsnamn
Nordic Value AB
Org.nummer
5569985491
Telefonnummer
070-610 22 55
E-postadress
info@nordicvalue.se